An evening with…

Vrijdag 24 september vindt de eerste ‘An evening with…” meeting plaats in Den Haag. Tijdens deze avond komen de MIH en Ochs und Junior horloges aan bod.

Ochs und Junior

Zowel MIH als Ochs und Junior horloges zijn gecreëerd door Ludwig Oechslin, één van de meesterbreinen op horlogegebied en onder andere de geestelijke vader van Ulysse Nardin’s Trilogy of Time. Een andere meesterhorlogemaker, Paul Gerber, draagt zorg voor de productie van de horloges.

De MIH en Ochs und Junior horloges zullen door Beat Weinmann, zakelijk partner van Ludwig Oechslin en mede initiator achter beide merken, worden gepresenteerd. Tijdens een diner is er gelegenheid om de horloges in werkelijkheid te bewonderen, hierover met Beat Weinmann van gedachten te wisselen en vragen te stellen.

De avond vindt plaats op vrijdag 24 september en zal om 17:00 uur informeel beginnen. De presentatie van de horloges is vanaf 19:00 uur in een perfect bij de filosofie van de horloges passend restaurant in Den Haag.

‘An evening with…’ wordt in kleine kring gehouden en er zijn voor de bezoekers geen kosten aan verbonden. Ten tijde van dit schrijven waren er nog twee plaatsen beschikbaar. Meer informatie via: http://www.aneveningwith.eu

2 comments for “An evening with…

 1. Ruud Visser
  19 september 2010 at 21:05 - @ 920

  Gerard,

  ik ben graag van de partij. Heb de datum geblokt in mijn agenda. Hoor graag nader.

  groet
  Ruud Visser

  ps. goed idee!

 2. jan suyderhoud
  21 oktober 2010 at 10:25 - @ 475

  Gerard,
  Komt er nog een verslagje over deze eerste bijeenkomst ?
  groeten,
  Jan

Geef een reactie