Auguste Reymond ‘Mega Boogie’

In navolging van de ‘In the Mood’ (gelimiteerd 500 stuks, Unitas 6325 caliber) en de ‘Boogie’ (gelimiteerd 999 stuks, Unitas 6425 caliber), komt Auguste Reymond nu met een jumbo versie, de ‘Mega Boogie’. De ‘Mega Boogie’ wordt individueel genummerd, maar zal niet in aantal worden gelimiteerd. Het maakt gebruik van het legendarische Unitas 6498 caliber in prachtige uitvoering, wat oorspronkelijk alleen in zakhorloges werd gebruikt.

Mega Boogie (klik op afbeelding voor vergroting)

De ‘Mega Boogie’, het grootste horloge ooit gemaakt door Auguste Reymond, heeft een diameter van 44 mm en een dikte van 9,5 mm. Het is voorzien van een kalfslederen band. De wijzerplaat wordt middels traditioneel handwerk met zilver poeder gematteerd. Het horloge is voorzien van een krasvast saffierglas, en is tot 30 meter (3 bar) waterdicht.

Tot het begin van de zeventiger jaren heeft de Manufacture Reymond de nu in de ‘Temps Authentique’ modellen gebruikte Unitas uurwerken zelf geproduceerd.

Unitas 6498 (klik op afbeelding voor vergroting)

De Auguste Reymond referentie nummers van de ‘Mega Boogie’ met zilverkleurige wijzerplaat en met antracietkleurige wijzerplaat zijn respectievelijk D613D100-50 en D613D100-20. De winkelverkoop prijs is € 595,=. Meer informatie, bijvoorbeeld over de levering van de ‘Mega Boogie’ kunt u verkrijgen via (gesponsorde link): The Watch Collection

Geef een reactie