Charriol Ironwatch

Charriol heeft, geïnspireerd door een golfclub, een nieuw horloge uitgebracht – de Ironwatch.

Ironwatch

Het horloge reflecteert het gevoel van een ‘iron’, en heeft daardoor een vormgeving die sterk afwijkt van traditionele horloges. Voor de fabricage maakt Charriol gebruik van uiterst moderne, uit de golfindustrie afkomstige, productie technieken.

Licht gebogen, serieus van afmeting en opmerkelijk asymmetrisch. De kast van de Ironwatch is uit massief staal gefreesd, en de rubber band heeft een decoratie die sterk doet denken aan de grip van een golfclub; al met al een sportieve verschijning. De Ironwatch is voorzien van een ETA quartz uurwerk.

De Ironwatch is leverbaar met een zwarte, witte of groene bewerkte wijzerplaat, en zal exclusief verkocht worden via de 70 Charriol boutiques. Meer info: www.charriol.com

1 comment for “Charriol Ironwatch

  1. Martijn
    4 mei 2006 at 20:58 - @ 915

    Bij dit soort horloges vraag ik me altijd af wie ze gaan kopen? Ik kan me echt geen man op de golfbaan voorstellen met zo’n horloge. Een dame misschien? Grote klokken zijn in voor dames, maar of ze dan voor deze “grappige” variant zullen gaan betwijfel ik. Origineel is het in ieder geval wel, en wie weet bereikt de klok over 20 a 30 jaar wel cultstatus.

Geef een reactie