DAS Rolex forum

Forums op internet zijn te vinden op alle gebieden die je maar kunt bedenken. Uiteraard ook op horlogegebied. Algemene forums, forums over bepaalde types horloges en forums gewijd aan een bepaald horlogemerk.

Rolexforum logo

Rolex, als één van de meest populaire horlogemerken, blijft hierbij natuurlijk niet achter en is op internet van meerdere forums voorzien.

Van Duitsers wordt al meestal niet gezegd dat ze erg bescheiden zijn, maar nu beweren ze ook nog DAS Rolex forum te hebben. Echter, in dit geval zou het ook nog wel eens waar kunnen zijn. In ieder geval zeer informatief en behoorlijk professioneel.

Kortom, helaas in het Duits, maar absoluut de moeite waard. En misschien wel terecht DAS Rolex forum genoemd…

Link naar: DAS Rolex forum

1 comment for “DAS Rolex forum

 1. 17 april 2006 at 13:13 - @ 592

  Hoi G,

  Sinds enige tijd bezoek ik Das Rolex Forum ook inderdaad. Zoals je al zegt is het zeker de moeite waard, alleen al omdat er een aantal ‘bekende’ namen (Hannes, Jocke, PCS) aanwezig zijn op het forum met ontzettend veel kennis van de verschillende Rolex modellen.

  Wat me eigenlijk het meest opvalt aan dit forum is dat het allemaal heel vriendelijk is en geen vervelende discussies ‘merk vs merk’ die uitmonden in ordinair (en triest) bekvechten. Ik vermoed dat dit valt te wijten aan het ontbreken van onze engels sprekende vrienden aan de andere kant van de oceaan.

  Gr,
  Robert-Jan

Geef een reactie