Garmin vívofit

In navolging van bijvoorbeeld de Nike Fuelband+, de Jawbone Up en de Fitbit introduceert Garmin in het eerste kwartaal van 2014 de vívofit.

Garmin Vivofit

De vívofit is een modern vormgegeven kunststof armband die uw dagelijkse beweging meet en interpreteert, maar tevens als horloge dienst kan doen.

De vívofit verzamelt informatie over uw huidige activiteitenniveau en wijst vervolgens een haalbaar dagdoel toe. Als u een mijlpaal behaalt, past de vívofit uw doel voor de volgende dag aan en duwt u zo geleidelijk in de richting van een gezondere manier van leven.

vivos

U verliest misschien wel eens de tijd uit het oog en vergeet om te bewegen, maar dat overkomt vívofit niet. Als u een uur niet hebt bewogen, wordt op het scherm een rode bewegingsbalk weergegeven die steeds groter wordt als u te lang stil zit. Loop een paar minuten rond om de bewegingsbalk te resetten.

De vívovit is in tegenstelling tot een aantal andere bewegings-armbanden niet oplaadbaar. Maar daar tegenover staat dat de armband waterdicht is en meer dan een jaar lang, 24 uur per dag kan werken zonder een nieuwe batterij nodig te hebben.

De prijs van de vívofit is € 119,= en hij is hier te bestellen: Garmin vívofit shop

Geef een reactie