Iets heel anders… Epoq EMP-CVWC

Heel iets anders, maar toch een polshorloge is de Epoq EMP-CVWC.

Epoq OLED

Voorzien van een 260.000 kleuren 1,5 inch OLED video scherm en een intern geheugen van 2 of 4 Gb, kan dit horloge behalve de tijd en datum aanduiden, verschillende formats (MP3, WMA, MP4 en SMV) video vertonen en MP3 muziek afspelen. Tevens heeft het een ‘voice recording’ functie en is er een FM radio ingebouwd.

Het aardige is dat het horloge een massief stalen kast heeft die aan een mooie lederen band gemonteerd is, zodat het er niet gelijk uitziet alsof je een stuk speelgoed draagt. De afmetingen van het horloge zijn 39 x 39 x 12 mm, en het weegt 66 gram. horlogenieuws.nl zal er proberen één te bestellen, en – als dat lukt – later een review plaatsen.

2 comments for “Iets heel anders… Epoq EMP-CVWC

 1. Daan
  10 juni 2007 at 19:26 - @ 851

  Ik heb een 2GB versie gekocht via chinavasion.com
  In het begin was ik er vrij blij mee, toen ondekte ik dat er een virus meegeleverd werd op de horloge. Dit mocht de pret niet drukken, dus gewoon verwijderd.
  Hierna zag ik dat het beschermende glas aan beide zeide een kleuren spectrum veroorzaakte waardoor twee irritante verticale lijnen door het beeld lopen. Maar hij speelde mp3’s en filmpjes in smv formaat (1uur/200MB) en toonde ook jpg’s, maar de radio-functie ontbrak.

  De 2.5mm jack poort op de horloge (geluid/usb/oplader) was blijkbaar niet goed ontworpen, en daardoor viel af en en toe het geluid weg of de usb-verbinding of stopte het opladen.
  Hoewel ik daar ook mee kon leven gaat het hele apparaat nu niet meer aan als ik de AAN-knop in hou. Wel is hij nog via USB berijkbaar, maar opladen met de oplader wilt hij ook niet meer (geen muziek meer luisteren voor mij dus).

  Over de horloge kan ik zeggen dat de horloge kan wat ze zeggen (behalve radio), en het scherm is mooi. Maar de bouw kwaliteit is matig, waardoor hij mogelijk (misschien alleen bij mij) snel kapot gaat.
  (En ik ben HEEL voorzichtig met de horloge geweest.)
  Het bandje en de behuizing zien er wel degelijk uit, het beschermings kapje van de 2.5mm poort zit vast met kwetsbare ringetjes die mogelijk los gaan na veel gebruik.

 2. patrick
  14 september 2008 at 21:56 - @ 955

  Hoe hoeveel kost de nieuwe rolex submariner (extra large)?

Geef een reactie