Jaquet Droz’ nieuwe website

Het prestigieuze, en bij het grote publiek nog minder bekende, Swatch Group merk ‘Jaquet Droz’ heeft onlangs een geheel vernieuwde website in gebruik genomen.

Jaquet Droz website

Bij opening van de website via www.jaquet-droz.com en na het kiezen van een taal, verschijnt deze aanvankelijk full screen op uw monitor. Iets wat bijvoorbeeld bij een 27″ iMac niet per definitie een onverdeeld genoegen hoeft te zijn. Door op |Esc| te klikken opent dezelfde pagina echter gewoon weer in uw browser-venster, die u naar eigen wens qua grote kunt instellen.

De gehele website is beschikbaar in maar liefst 8 talen, waaronder Russisch, Japans en Chinees, die door een pull-down menu rechts boven in de hoek gekozen kunnen worden. De volledige collectie JD horloges is via het menu ‘watch collections’ te raadplegen, terwijl de noviteiten ondergebracht zijn in ‘novelties 2010’. Verder zijn op de website onder andere de JD verkooppunten te vinden en kan men een gedrukte catalogus aanvragen.

De website is volledig in Flash gemaakt, en kan dus helaas niet weergegeven worden op mobiele apparaten zoals de iPad. Wel is er de mogelijkheid om een geraadpleegd JD model via uw Facebook of Twitter pagina te delen.

Geef een reactie