Michel Jordi in het topsegment

Kenden we Michel Jordi tot op heden voornamelijk in het fun segment, vanaf heden heeft dit merk zich met de introductie van de TWINS in één klap in het top segment van de haute horlogerie geplaatst.

TWINS
(klik om te vergroten)

De TWINS is een horloge wat eigenlijk uit twee horloges bestaat. Beide met een eigen mechanisch (hand opgewonden) uurwerk, en beide met eigen functies.

Het bovenste uurwerk heeft uren, minuten, kleine seconde, datum, gangreserve (42 uur) en maanstand aanduiding. Het onderste uurwerk is een 10 1/2 “‘ mono-poussoir met kastelenrad (schaltrad) chronograaf. Het geeft naast een eventuele tweede tijd met kleine seconde, seconden en minuten van de stopwatch weer.

De diameter van de TWINS is 45 mm, en beide uurwerken hebben saffierglazen aan de onder en bovenzijde. Het horloge is 30m waterdicht en wordt geleverd in een prachtige authentieke kist waarin zich behalve het horloge de garantiebescheiden en een extra lederen band bevinden. De TWINS is in gelimiteerde oplage leverbaar in rosé– en in wit goud.

Meer informatie: http://www.micheljordi.ch – Michel Jordi heeft geen importeur in Nederland

Geef een reactie