Nieuwe Piaget website

Piaget laat met haar nieuwe website duidelijk zien dat ze toch vooral een juwelier zijn die ook horloges maakt. De overigens prachtige website straalt luxe, glamour en glitter uit.

Piaget website

De doelstellingen van Piaget voor wat betreft de nieuwe website – eenvoudig in gebruik, inhoudelijk veel informatie en een verhoogde interactiviteit – zijn goed ingevuld. Er is duidelijk scheiding tussen sieraden en horloges, en vooral de gegevens over verkooppunten en boutiques zijn prominent aanwezig. Voor de verhoogde interactiviteit zijn er koppelingen naar Facebook, Twitter en Youtube gemaakt.

Door het goede overzicht van de aanwezige horloges in het Piaget programma wordt ook direct duidelijk dat er geen enkele lijn in te bespeuren valt. Piaget mist een eigen DNA als het om horloges gaat; de verschillende modellen lijken helemaal niets met elkaar te maken hebben en zouden ook heel goed van verschillende merken kunnen zijn.

Neemt niet weg dat Piaget prachtige horloges maakt. In de Altiplano en Black Tie collecties zitten enkele modellen die niet te versmaden zijn. Overtuig u zelf via www.piaget.com

Geef een reactie