Nieuwe Sinn modellen

Behalve de nieuwe Sinn 142.St-II die onderstaand al is genoemd, komt Sinn dit jaar met nog enkele nieuwe modellen. Vooral de Sinn 6100 valt hierbij omdat het, anders dan we van Sinn gewend zijn, min of meer een klassiek horloge is.

Sinn 6100

Dit model wordt in rosé goud uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 45 stuks (die gisterochtend bij Sinn allemaal reeds verkocht waren), en in twee stalen varianten. Eén met geblauwde wijzers en cijfers, de andere met rosé vergulde wijzers en index markeringen.

We kregen een verzoek voor live foto’s en een afbeelding van de achterzijde, maar die hebben wij ook helaas niet kunnen maken. Het horloge heeft een glasbodem overigens, en een prachtig afgewerkt, en door Sinn naar regulateur omgebouwd, Unitas 6894 uurwerk.

De 6100 is vanaf eind mei leverbaar, en zal in Nederland circa € 1.565,= gaan kosten.

Meer informatie over alle nieuwe modellen is te vinden via de Duitse Sinn website.

1 comment for “Nieuwe Sinn modellen

  1. Martijn
    31 maart 2006 at 17:55 - @ 788

    44mm is deze beauty, en daarmee duidelijk geen kleine jongen! Sinn’s sportklokken zijn natuurlijk legendarisch maar met deze klok zet Sinn zich ook direct op de kaart wat klassiek gestylde horloges betreft. De wijzerplaat is fantastisch in balans en de keuze voor de wijzers is zeer elegant! Heel erg fraai!

Geef een reactie