Info & Intro

Bij horlogenieuws.nl vindt u het laatste nieuws op horloge gebied. Nieuws wat aangeleverd wordt door horloge fabrikanten, importeurs en leveranciers in Nederland, en andere bedrijven en instanties in de horloge branche zoals federaties in binnen- en buitenland.

Dit nieuws wordt gefilterd en geplaatst door een aantal redacteurs (op internet ook wel moderators genoemd) die misschien niet allemaal professioneel journalist zijn, maar wel allemaal door jarenlange ervaring verstand van horloges en verstand van zaken in de horlogebranche hebben.

Het nieuws wordt door de moderators, zo mogelijk en indien wenselijk, aangevuld met links naar ter zake doende websites of links naar aanvullende informatie. Indien dit commerciële links zijn worden deze altijd aangeduid met ‘sponsored link’.

De moderators proberen zo onafhankelijk en onbevooroordeeld mogelijk te zijn in de bewoordingen en in de keuze van de artikelen. Maar de voorkeur of mening van een bepaalde moderator mag en kan ook best eens naar voren komen. In dit geval zal hij of zij duidelijk vermelden dat het hier om een persoonlijke mening gaat.

Veel plezier bij het lezen van horlogenieuws.nl, en vergeet vooral niet te reageren op de artikelen indien u er behoefte aan heeft uw mening te geven. Ook het stellen van vragen is mogelijk, als u bijvoorbeeld aanvullende informatie wenst of iets in een artikel niet begrijpt. Dit kan beide middels de ‘Comments’ optie onder aan een artikel.

Opmerking: Indien uw reactie (Comment) een link bevat naar een andere website, zal uw reactie pas geplaatst worden nadat deze door één van onze redacteuren is bekeken. Dit is verder ook het geval indien uw reactie schuttingtaal of ‘spam’ woorden bevat.

Gerard Nijenbrinks