Sinn 900 Pilot S

Zwarte horloges blijven zeer gewild, en terecht. Sinn heeft reeds een breed scala van zwarte modellen, en heeft daar nu de zeer aantrekkelijke Sinn 900 Pilot S aan toegevoegd.

Sinn 900 Pilot S

De Sinn 900 Pilot S heeft een 44 mm gesatineerde roestvast stalen kast, welke zwart gecoat en gehard is op basis van Sinn’s tegiment technologie. Het horloge is drukvast tot 20 bar (200 meter waterdicht) en is voorzien van tweezijdig gecoat saffierglas. Verder is het voorzien van (Ar) anti condens technologie en is het verregaand anti-magnetisch.

De 900 S maakt gebruik van een automatisch Valjoux 7750 chronograaf caliber met GMT functie, in de technisch meest geavanceerde uitvoering (Nivarox 1 hairspring, Glucydur balans, Nivaflex hoofdveer, beryllium lager en Incabloc shock protectie systeem). De onder het glas liggende draairing is tweezijdig draaibaar.

De prijzen voor de Sinn 900 Pilot S zijn € 2.520,= voor het horloge aan een leder band, € 2.635,= voor de versie – als afgebeeld – met siliconenrubber band en zwart getegimenteerde vouwsluiting, en tenslotte € 2.875,= voor de uitvoering met een zwart getegimenteerde stalen band.

Geef een reactie