Speedmaster Pro Limited

Een nieuwtje van Omega die niet opgenomen was in de perskit, is een limited edition van de Speedmaster Professional. De Apollo 15 missie wordt herdacht (35 jaar geleden) met een oplage van 1971 Speedmasters. Opvallend zijn de gouden kroon en poussoirs, de gouden wijzers en index markeringen.

Speedmaster Apollo XV

Verder is het horloge voorzien van een Apollo XV logo op het kastdeksel. De special wordt vanaf eind mei uitgeleverd, maar er zullen slechts enkele naar Nederland komen.

Speedmaster Apollo XV logo

2 comments for “Speedmaster Pro Limited

  1. 31 maart 2006 at 17:38 - @ 776

    -zucht-. Heeft er iemand toevallig bijgehouden hoeveel limited editions er inmiddels zijn van de Speedmaster Professional? Zijn er al limited editions ter ere van limited editions?

  2. Martijn
    31 maart 2006 at 20:50 - @ 909

    Robert-Jan heeft een punt! Het is bijna specialer een gewone Speedmaster te hebben dan een LE!! Dit ziet er gelukkig wel beter uit dan de Speedies met Snoopy, of 3 planeten als subdials. Trouwens de nieuwe Bond Seamaster is ook weer zo’n typische Omega LE; slechts 10.007 stuks worden er geproduceerd. Een merk als Blancpain heeft daar bijna een jaar voor nodig met de gehele productie, Van de Klaauw waarschijnlijk een jaar of 10. Omega blijft een fantastisch merk maar soms mag het wel even een tikje minder…….

Geef een reactie