TAG-Heuer lanceert nieuwe website

TAG-Heuer heeft onlangs een ware ‘wereldwijde’ website gelanceerd. De nieuwe website reflecteert TAG-Heuers wereldfaam door in 7 talen te zijn uitgevoerd; Chinees, Japans, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

TAG-Heuer website

TAG-Heuer is vertegenwoordigd in 130 landen met meer dan 5200 geautoriseerde dealers, en is een van de meest herkende en gewaardeerde merknamen ter wereld.

Meer info: www.tagheuer.com

3 comments for “TAG-Heuer lanceert nieuwe website

 1. alex
  15 september 2009 at 20:42 - @ 904

  Geachte heer\mevrouw,ik ben voorzitter van de fietstoerclub Wieringerwaard.Wij organiseren regelmatig een tijdrit. We hebben 27 jaar geleden een tijdklok van het merk Tag Heuer aangeschaft. Het apperaat doet het nog prima,maar ons papier is op. We zouden graag van U willen horen waar we dat kunnen kopen.We hebben stad en land al af gezocht. We zijn eventueel ook bereidt om een nieuwe aan te schaffen als dat niet meer te koop is. Zou U ons een goed adres kunnen geven?

 2. dhr. A.Tinge
  21 oktober 2011 at 9:53 - @ 453

  Hallo,

  Ik ben in het bezit van een aquaracer calibre s. gekocht in Zurich ch.
  DE firma heet Tuerler paradeplatz 8001 te Zurich.
  Ik heb het horloge gekocht op 03-08-11.NU denk ik dat de batterij leeg is. Kan ik het horloge in Nederland naar een dealer brengen en valt dit onder de garantie.Of moet ik terug naar de Zwitserse dealer.

  m.vr. gr. A.Tinge

  • 21 oktober 2011 at 11:13 - @ 509

   Die kun je in principe naar iedere TAG-Heuer dealer in Nederland brengen. Als het goed is sturen ze hem dan voor je naar het TAG-Heuer service centrum in Schiphol waar ze de batterij, kroon en pakkingen zullen vervangen, en vervolgens het horloge weer waterdicht testen.

   Dit valt normaal gesproken (lees de voorwaarden er maar even op na) niet onder de garantie.

   Gerard

Geef een reactie