– Test drive

‘Test drive’ is een initiatief van horlogenieuws.nl waar willekeurige horlogeliefhebbers een bepaald horloge drie maanden lang aan het dagelijkse leven bloot stelt. Gedurende en na afloop van de test periode wordt door de testdrager – in samenwerking met iemand van horlogenieuws.nl – een review van het horloge verzorgd.

De reviews worden opgesteld aan de hand van een vragenlijst, en zullen vergezeld van foto’s in deze afdeling van de horlogenieuws.nl website worden gepubliceerd.

De betreffende horloges zijn zoveel mogelijk modellen van de wat kleinere fabrikanten. Aan deze modellen wordt in de gedrukte pers om commerciële redenen vaak wat minder aandacht besteedt, en het lijkt ons interessant om dat juist wel te doen.

horlogenieuws.nl stelt de testdrager het horloge kosteloos beschikbaar. De testdrager wordt na afloop geheel vrijblijvend in de gelegenheid gesteld om het betreffende horloge voor een zeer aantrekkelijke prijs eventueel te behouden.

horlogenieuws.nl zoekt voortdurend naar een geschikt horloge voor een Test drive. Opties, tips of aanbevelingen kunt u doen via info@horlogenieuws.nl.