Veel Archimede nieuws

Archimede heeft vandaag via een persbericht de laatste ontwikkelingen wereldkundig gemaakt. Het betreft nieuwe versies van de Deckwatch, de Arcadia, en de Vintage.

Archimede Arcadia Chronograph

Ten eerste heeft Archimede een prototype van de Arcadia Chronograaf getoond. Dit model bevindt zich in de laatste ontwikkelingsfase en zal met circa 2 tot 3 weken leverbaar zijn. De chronograaf komt er met een zilverkleurige en een zwarte wijzerplaat. De prijs van de Arcadia Chronogrpah wordt € 975,=.

Archimede Deckwatch

Verder is de Deckwatch er nu behalve met een witte, ook met een zwarte wijzerplaat. Op dit model zijn de wijzers begrijpelijk niet geblauwd maar, net als de cijfers, wit. De prijs van de Deckwatch is € 425,=.

Archimede Vintage

Tenslotte is er van de Vintage is er een versie bijgekomen met een zwarte wijzerplaat en witte cijfers. Het model wordt zonder datum aangeboden, om het een authentieker uiterlijk te geven. De modellen met oranje cijfers worden niet meer op de Archimede website afgebeeld, en zullen uitlopen. De prijs van de Vintage is € 365,=.

Geef een reactie