Veel Sinn nieuws

Behalve de reeds ‘uitgelekte’ 757 en 757.UTC, komt Sinn dit jaar ook nog met veel andere nieuwe modellen. Ten eerste is er in dezelfde serie de 857. Ook dit model is gegroeid van 40 naar 43 mm, wat het een prachtig robuust horloge maakt.

Sinn 857

Daarnaast komt er zeer binnenkort een speciale GSG9 versie van de UX (de GSG9 vervangt momenteel gefaseerd de EZM.2 door de nieuwe UX.GSG9), en in het najaar een duikchronograaf, de U.1000. Deze laatste heeft – door gebruik te maken van een speciale constructie – geen verschroefde poussoirs nodig, maar is wel 1000 meter waterdicht. Helaas nog geen foto’s van deze modellen.

Verder komt Sinn dit jaar met de 1736.Klassik, de Sinn-Luft Mechanika, de Sinn 6100 Regulateur komt in wit en in rosé goud, de 2300 (een gouden geskeleteerde Valjoux 23 chronograaf), de 6033 Finanzplatzuhr V, en nog een aantal dingen meer. Ze zijn te vinden de Sinn website www.sinn.de.

Tijdens een gesprek met Nicole Bausch, bedrijfsleidster bij Sinn, blijkt toch wel dat de nadruk bij Sinn blijft liggen bij de ontwikkeling van nieuwe modellen en technieken voor de luchtvaart en duiksport. De overige (klassieke) horloges worden meer gezien als visitekaartje van wat er zoal mogelijk is bij en met Sinn, en zijn vaak interessante samenwerkingsverbanden met andere firma’s.

Geef een reactie