Vrede van Utrecht MeisterSinger bij Juwelier Punte

In het jaar 1713 werd de Vrede van Utrecht ondertekend. Deze internationale serie van vredesverdragen maakte een einde aan verschillende oorlogen en leidde tot stabiliteit in Europa. De onderhandelingen duurden anderhalf jaar en vonden plaats in het stadhuis van Utrecht.

 photo meister_zpsa9ea28a6.jpg

Dit jaar staat Utrecht uitgebreid stil bij 300 jaar Vrede van Utrecht en Juwelier Punte levert hieraan een voor horlogeliefhebbers aansprekende bijdrage. Ter gelegenheid van het herdenkingsjaar brengt hij sinds deze maand de Vrede van Utrecht MeisterSinger limited edition. Op de wijzerplaat van het automatische model Neo staat natuurlijk het bijzondere jubileum vermeld.

De datumaanduiding is in rood, de kleur van de vlag van Utrecht. En in plaats van 01 staat er 13 als uuraanduiding genoteerd, refererend aan het jaar 1713. De doos, tot slot, is uitgevoerd in rood/wit, de kleuren van het vaandel van Utrecht.

Dit horloge is een limited edition van slechts 25 exemplaren, die uitsluitend te koop zijn bij juwelier Punte in Utrecht. Belangstellenden moeten snel zijn. Er zijn nog slechts enkele horloges beschikbaar voor € 898,-.

Geef een reactie