Zakelijk

horlogenieuws.nl heeft zich, vanaf haar start in april 2005, op een continue en progressief groeiende belangstelling mogen verheugen. Was het gemiddelde aantal unieke(!) bezoekers per dag toen ik begon in april 2005 nog 34, momenteel zijn dat meer dan 500 unieke Nederlandse bezoekers per dag. Dat komt neer op meer dan 15.000 bezoekers per maand.

Daarnaast komt iedere unieke bezoeker gemiddeld ook nog eens twee-en-een-half maal per dag terug op de website. Allemaal mensen die zeer gericht en heel specifiek op zoek zijn naar informatie op horloge gebied.

Uit langjarige ervaring met andere specifiek horloge gerelateerde websites verwacht ik dat het bezoekers aantal in de komende jaren verder zal stijgen, en zeker rond de 3.000 unieke Nederlandse bezoekers per dag kan komen.

horlogenieuws.nl is dus een uiterst interessant medium om te communiceren, rechtstreeks met uw doelgroep.

Extra interessant is het dat communiceren via horlogenieuws.nl écht communiceren is, en dus twee-richtingsverkeer. Artikelen worden geplaatst en uw doelgroep kan er op reageren. Deze interactieve communicatie stelt u daarop weer in staat om te reageren op vragen en behoeftes uit de markt.

En tenslotte, door middel van de sponsorred links die ik bij de artikelen plaatsen en de advertentie banners op de website krijgt u precies dáár contact met uw doelgroep waar u het wilt. En via welk kanaal – email, telefoon – u het wilt. Dat is voor u direct merkbaar en meetbaar.

Voor meer informatie over sponsor- en advertentie mogelijkheden, en de daar bij behorende tarieven, kunt u contact met me opnemen via gerard@nijenbrinks.nl of telefonisch via 0653-662380 (tijdens kantooruren).